|
Results of invitation to tender
|
Sector |
Fournitures>Nourriture |
Objet |
Viandes Rouges |
الموضوع |
مادة اللّحوم الحمراء |
Security deposit |
130 |
|
Sector |
Fournitures>Nourriture |
Objet |
Fruits et Légumes |
الموضوع |
مادة الخضر والغلال |
Security deposit |
120 |
|
Sector |
Fournitures>Nourriture |
Objet |
Vollailles et oeufs |
الموضوع |
مادة الدجاج والبيض |
Security deposit |
120 |
|
Sector |
Fournitures>Nourriture |
Objet |
Denerées Alimentaires- Epiceries |
الموضوع |
المواد العطريّة |
Security deposit |
150 |
|
Sector |
Fournitures>Nourriture |
Objet |
Poissons |
الموضوع |
مادة السمك |
Security deposit |
120 |
|
Sector |
Fournitures>Nourriture |
Objet |
Pain |
الموضوع |
مادة الخبز |
Security deposit |
20 |
|
|
|
|
|
| |